Pluto

Wellis MyLine Collectie

Wellis Pluto
€ 6.990
Deze zeer compacte vijf persoons spa (in de volksmond ook wel jacuzzi genoemd) beschikt over een schoudermassageplaats wat echt een heerlijke ervaring en ontspanningsmassage geeft waar u geheel mee tot rust komt. De spa beschikt over twee ligplaatsen waar u heel stevig in ligt zodat ook de kleinere personen comfortabel kunnen liggen en loungen. De totaal 42 water massagejets zorgen ervoor dat u zich herboren voelt na een sessie in de Pluto spa. En door de kleurentherapie kunt u zich volledig ontspannen. De Pluto beschikt over een 2.0 Mymusic audiosysteem met bluetooth. Deze spa is ook weer leverbaar in de Plug & Play versie dus gemakkelijk zelf aan te sluiten. En uiteraard zit er een isolerende thermocover bij. Het water wordt met een ozonator gedesinfecteerd en de omkasting is van onderhoudsvrij kunststof.
Eigenschappen Pluto
Afmetingen
200 x 200 x 89 cm (L X B X H)
Inhoud
956 liter
Gewicht
247 kg (leeg)
Aantal personen
5
Aantal zitplekken
3
Aantal ligplekken
2
Jets
42 (Balboa)
Massagepomp(en)
1 x 3 pk + circulatiepomp
Filterpomp
Circulatiepomp
Heater
3 kW
Stroomvoorziening
1 x 16 A (230 V)

Kleurkeuze kuip

Kleurkeuze omkasting

Eigenschappen Pluto
Afmeting
200 x 200 cm
Hoogte
89 cm
Watercapaciteit
956 l
Gewicht (leeg)
247 kg
Personen
5
Zitplekken
3
Ligplekken
2
Jets
42 stuks
Massagepomp(en)
1 x 3 pk + circulatiepomp
Filterpomp
Circulatiepomp
Heater
3 kW
Stroomvoorziening
1 x 16 A (230 V)

De grootse spa-fabrikant van Europa

Sinds de oprichting in 2003 is de Hongaarse spa-fabrikant Wellis snel in populariteit gegroeid. Inmiddels werken meer dan 600 medewerkers dagelijks keihard aan het ontwikkelen en produceren van eersteklas spa’s. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en de beste massagetechnieken centraal. Daarnaast is Wellis voortdurend bezig met innovatie waarbij de focus ligt op het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen en technologieën. De constante innovatie en de zeer aantrekkelijke prijs van de spa’s heeft ervoor gezorgd dat Wellis inmiddels is uitgegroeid tot de grootse spa-fabrikant van Europa.

Andere spa's uit de MyLine collectie van Wellis

Wellis

Jupiter

€ 6.990

Wellis

Pluto

€ 6.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Pluto uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar top