Rio Grande W-Flow

Wellis Rio Grande W-Flow
€ 31.999
Dit model is de perfecte combinatie van een zeer goed uitgeruste jacuzzi en een zwembad. Deze fitness machine is geschikt voor een volledige workout. Het W-Flow systeem beschikt over een watercirculatie van 180m3 per uur en heeft een grotere flow breedte dan andere zwemspa’s in de markt. De massage in de jacuzzi is fantastisch. Door de ruime afmetingen en ook de breedte van de zwemspa van 235 cm is er een volledige jacuzzi in geplaatst waar niet op is bezuinigd. Dat gaat u ervaren met de massage!
Eigenschappen Rio Grande W-Flow
Afmetingen
600 x 235 x 147 cm (L X B X H)
Inhoud
6600 liter
Gewicht
1300 kg (leeg)
Aantal personen
7
Aantal zitplekken
5
Aantal ligplekken
1
Jets
40
Massagepomp(en)
2 x 3 pk + circulatiepomp
Zwemspa pomp
3 x 3 pk (2 standen)
Filterpomp
Circulatiepomp
Heater
3 kW
Stroomvoorziening
3 x 16 A (400 V)
Besturingssysteem
Gecko – 2 x SmartTouch

De grootse spa-fabrikant van Europa

Sinds de oprichting in 2003 is de Hongaarse spa-fabrikant Wellis snel in populariteit gegroeid. Inmiddels werken meer dan 600 medewerkers dagelijks keihard aan het ontwikkelen en produceren van eersteklas spa’s. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en de beste massagetechnieken centraal. Daarnaast is Wellis voortdurend bezig met innovatie waarbij de focus ligt op het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen en technologieën. De constante innovatie en de zeer aantrekkelijke prijs van de spa’s heeft ervoor gezorgd dat Wellis inmiddels is uitgegroeid tot de grootse spa-fabrikant van Europa.

Andere zwemspa's van Wellis

Wellis

Castor

€ 4.490

Wellis

Callisto

€ 4.490

Wellis

Budapest Deluxe

€ 7.390

Wellis

Pluto

€ 6.999
€ 5.799

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Rio Grande W-Flow uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven
Scroll naar top