Ylläs

Novitek Exclusive Collectie
€ 16.990

Meer over de Ylläs

De Ylläs uit de Novitek Exclusive collectie is groots in omvang en uiterlijk. Deze grote spa met krachtige massagepompen, biedt ontspanning aan maar liefst 9 personen tegelijk. Het grote aantal jets staat garant voor een heerlijke spasessie en kan op iedere plek een krachtige en royale massage bieden. Het bad heeft aparte massagepompen voor de grote stoelen en voor de bank. De massage-intensiteit is eenvoudig naar eigen wens aan te passen met aparte bedieningstoetsen.

Technische specificaties van de Ylläs

Afmeting

275 x 220 cm

Hoogte

102 cm

Watercapacitiet

2200l

Gewicht (leeg)

450 kg

Personen

9

Zitplekken

9

Ligplekken

0

Jets

89

Massagepomp(en)

3 x 2 pk

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

3 kW

Stroomvoorziening

3 x 16 A (400 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

UPM Grey
UPM Black

Meer over het merk Novitek

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.
Novitek_gemaakt_in_Finland

Ylläs bij klanten in de tuin

Vergelijkbare spa's van Novitek

Novitek

Kiilo

€ 14.990
€ 12.490

Novitek

Pallas

€ 12.990

Novitek

Malla

€ 14.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Ylläs uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig