Ruka

Novitek Standard Collectie
€ 6.290

Meer over de Ruka

Ontdek de compacte Ruka Spa, een parel uit onze Novitek Small Collectie. Ondanks zijn bescheiden formaat is deze spa uitermate geschikt, zelfs voor langere lengtes, dankzij zijn diepere ligging in vergelijking met reguliere baden. Dit zorgt voor een ergonomische en rustgevende ervaring, waarbij u de luxe van een jacuzzi combineert met de charme van een hottub. De Ruka Spa is de ideale keuze voor wie op zoek is naar eenvoud en kwaliteit. Met zijn moderne, minimalistische uitstraling past hij perfect in elke omgeving en blijft hij praktisch onverwoestbaar. Stap in de wereld van ontspanning en duurzaamheid met de Ruka Spa.

Technische specificaties van de Ruka

Afmeting

190 x 190 cm

Hoogte

93 cm

Watercapacitiet

1000l

Gewicht (leeg)

250 kg

Personen

6

Zitplekken

5

Ligplekken

1

Jets

29

Massagepomp(en)

1 x 1,5 pk (2 standen)

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

2 kW

Stroomvoorziening

1 x 16 A (230 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

UPM Grey

Meer over het merk Novitek

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.
Novitek_gemaakt_in_Finland

Vergelijkbare spa's van Novitek

Novitek

Ropi

€ 5.990
€ 5.490

Novitek

Luosto

€ 6.290

Novitek

Helmi

€ 6.990

Novitek

Luosto (verhuur editie)

€ 6.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Ruka uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig