Ropi

Novitek Standard Collectie
€ 5.990
€ 5.490

Meer over de Ropi

Deze compacte en elegante spa is perfect voor kleine ruimtes. Zo is de spa bijvoorbeeld prima te gebruiken op een dakterras, en wordt daarom ook wel gezien als ”cityspa”. De spa is voorzien van twee ligplekken en is perfect voor mensen die willen genieten van een heerlijke bubbelmassage. Standaard wordt de Novitek Ropi geleverd met een witte kuip en een grijze omkasting. Met de comfort upgrade kan de kleur van de kuip aangepast worden. De Ropi is verkrijgbaar in en comfort versie en beschikt direct over extra’s waaronder een extra circulatiepomp.

Technische specificaties van de Ropi

Afmeting

160 x 190 cm

Hoogte

93 cm

Watercapacitiet

900l

Gewicht (leeg)

200 kg

Personen

3

Zitplekken

1

Ligplekken

2

Jets

25

Massagepomp(en)

1 x 1,5 pk (2 standen)

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

2 kW

Stroomvoorziening

1 x 16 A (230 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

UPM Grey
UPM Black

Meer over het merk Novitek

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.
Novitek_gemaakt_in_Finland

Ropi bij klanten in de tuin

Vergelijkbare spa's van Novitek

Novitek

Luosto

€ 6.290

Novitek

Ruka

€ 6.290

Novitek

Helmi

€ 6.990

Novitek

Luosto (verhuur editie)

€ 6.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Ropi uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig