Pallas

Novitek Exclusive Collectie
€ 12.990

Meer over de Pallas

De Pallas uit de Novitek Exclusive collectie is de perfecte keuze als u op zoek bent naar veelzijdigheid. Met 1 lounge stoel, 1 kapiteinsstoel met schoudermassage, 1 ondieper zitje voor de kleintjes en een bankje voor 3 personen, biedt de spa genoeg voor ruimte en plezier voor 6 personen. De 3 massagepompen in de spa garanderen een veelzijdige en effectieve massage, ongeacht de gekozen stoel.

Technische specificaties van de Pallas

Afmeting

210 x 210 cm

Hoogte

96 cm

Watercapacitiet

1300l

Gewicht (leeg)

350 kg

Personen

6

Zitplekken

5

Ligplekken

1

Jets

61

Massagepomp(en)

3 x 2 pk

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

3 kW

Stroomvoorziening

3 x 16 A (400 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

UPM Grey
UPM Black

Meer over het merk Novitek

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.
Novitek_gemaakt_in_Finland

Pallas bij klanten in de tuin

Vergelijkbare spa's van Novitek

Novitek

Kiilo

€ 14.990
€ 12.490

Novitek

Malla

€ 14.990

Novitek

Ylläs

€ 16.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Pallas uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig