Olos

Novitek Select Collectie
€ 9.990

Meer over de Olos

De Olos uit de Novitek Select collectie is perfect voor massages. Naast traditioneel baden en genieten, is dit bad dankzij zijn krachtige massagefuncties ook geschikt voor spierbehandeling. De spa is uitgerust met 3 zitplekken en 2 ligplekken, en kan daardoor 5 mensen tegelijkertijd tot rust te brengen.

Technische specificaties van de Olos

Afmeting

210 x 210 cm

Hoogte

96 cm

Watercapacitiet

1300l

Gewicht (leeg)

350 kg

Personen

5

Zitplekken

3

Ligplekken

2

Jets

53

Massagepomp(en)

2 x 1,5 pk

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

3 kW

Stroomvoorziening

3 x 16 A (400 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

UPM Grey
UPM Black

Meer over het merk Novitek

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.
Novitek_gemaakt_in_Finland

Olos bij klanten in de tuin

Vergelijkbare spa's van Novitek

Novitek

Halti

€ 10.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Olos uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig