Malla

Novitek Exclusive Collectie
€ 14.990

Meer over de Malla

De Malla uit de Novitek Exclusive collectie combineert gebruiksvriendelijkheid met unieke massagefuncties op een manier die u nog nooit eerder heeft gezien. De spa beschikt over 5 zitplekken en 1 ligplek, en is voorzien van een uitgebreide rug, voet en beenmassage. De twee in de hoek gepositioneerde zitplekken beschikken over een krachtige dubbele rug massage. Hierbij worden alle spieren langs de ruggenwervel volledig gemasseerd. Deze massage bevordert de bloedsomloop van het lichaam. Wanneer u met 6 personen gebruik maakt van deze spa, is iedereen voorzien van een gevarieerde en uitgebreide massage. De dubbele filtratie en het gebruiksvriendelijke touchscreen zorgen voor een perfecte gebruiksvriendelijkheid.

Technische specificaties van de Malla

Afmeting

230 x 230 cm

Hoogte

102 cm

Watercapacitiet

1710l

Gewicht (leeg)

380 kg

Personen

6

Zitplekken

5

Ligplekken

1

Jets

64

Massagepomp(en)

3 x 2 pk

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

3 kW

Stroomvoorziening

3 x 16 A (400 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

UPM Grey
UPM Black

Meer over het merk Novitek

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.
Novitek_gemaakt_in_Finland

Malla bij klanten in de tuin

Vergelijkbare spa's van Novitek

Novitek

Kiilo

€ 14.990
€ 12.490

Novitek

Pallas

€ 12.990

Novitek

Ylläs

€ 16.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Malla uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig