Luosto

Novitek Standard Collectie
€ 6.290

Meer over de Luosto

De Luosto Spa biedt een compacte en luxe spa-ervaring voor maximaal 5 personen. Met zijn strakke design, twee ligplaatsen en drie zitplaatsen, gecombineerd met een dikke isolatielaag voor energiezuinigheid, biedt de Luosto Spa een minimalistische en elegante uitstraling. Ontworpen voor comfort en gebouwd voor duurzaamheid, belichaamt deze moderne hottub de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het bad beschikt over een subtiele massage stand die eventueel geüpgraded kan worden.

Technische specificaties van de Luosto

Afmeting

190 x 190 cm

Hoogte

93 cm

Watercapacitiet

1000l

Gewicht (leeg)

255 kg

Personen

5

Zitplekken

3

Ligplekken

2

Jets

29

Massagepomp(en)

1 x 1,5 pk (2 standen)

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

2 kW

Stroomvoorziening

1 x 16 A (230 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

UPM Grey

Meer over het merk Novitek

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.
Novitek_gemaakt_in_Finland

Luosto bij klanten in de tuin

Vergelijkbare spa's van Novitek

Novitek

Ropi

€ 5.990
€ 5.490

Novitek

Ruka

€ 6.290

Novitek

Helmi

€ 6.990

Novitek

Luosto (verhuur editie)

€ 6.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Luosto uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig