Kiilo

Novitek Exclusive Collectie
€ 14.990
€ 12.490

Meer over de Kiilo

De Kiilo uit de Novitek Exclusive collectie heeft vier verschillende soorten ergonomische hoekstoelen die de u op precies de juiste plek masseren. Elke hoekbank is uitgerust met nek- en schoudermassagestralen. Daarnaast zijn er twee plekken die ook massagestralen hebben voor de voeten en de zij. De dubbele filtering en het gebruiksvriendelijke touchscreen zorgen voor gebruiksvriendelijkheid van de kuip. Deze spa is ideaal als u met een groep wilt genieten van de meest uitgebreide massages. (Actie loopt tot en met 30 November. Zolang de voorraad strekt)

Technische specificaties van de Kiilo

Afmeting

230 x 230 cm

Hoogte

102 cm

Watercapacitiet

1710l

Gewicht (leeg)

380 kg

Personen

6

Zitplekken

6

Ligplekken

0

Jets

73

Massagepomp(en)

3 x 2 pk

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

3 kW

Stroomvoorziening

3 x 16 A (400 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

UPM Grey
UPM Black

Meer over het merk Novitek

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.
Novitek_gemaakt_in_Finland

Kiilo bij klanten in de tuin

Vergelijkbare spa's van Novitek

Novitek

Pallas

€ 12.990

Novitek

Malla

€ 14.990

Novitek

Ylläs

€ 16.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Kiilo uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig