Helmi

Novitek Standard Collectie
€ 6.990

Meer over de Helmi

In het Fins betekent ‘Helmi’ parel en dat is precies waar deze leuke spa voor staat. Met zijn stralend witte ronde kuip ervaar je het ultieme Finse hottub gevoel. Het leuke aan deze hottub spa is dat hij altijd opgewarmd voor je klaar staat en zichzelf ook dagelijks reinigt. Zo heb je het gemak van een Jacuzzi en de uitstraling van een hottub in één. Dit handgemaakt Finse bad is voorzien van misschien wel de beste isolatie uit de spa wereld. Hiermee kun je dus ook in de winter genieten van een heerlijk warm bad met roterende rugmassage.

Technische specificaties van de Helmi

Afmeting

190 x 190 cm

Hoogte

93 cm

Watercapacitiet

1000l

Gewicht (leeg)

255 kg

Personen

4

Zitplekken

4

Ligplekken

0

Jets

23

Massagepomp(en)

3 x 1,5 pk

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

3 kW

Stroomvoorziening

1 x 16 A (230 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

UPM Grey

Meer over het merk Novitek

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.
Novitek_gemaakt_in_Finland

Helmi bij klanten in de tuin

Vergelijkbare spa's van Novitek

Novitek

Ropi

€ 5.990
€ 5.490

Novitek

Luosto

€ 6.290

Novitek

Ruka

€ 6.290

Novitek

Luosto (verhuur editie)

€ 6.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Helmi uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig