Halti

Novitek Select Collectie
€ 10.990

Meer over de Halti

De Halti is de grootste spa uit de Novitek Select collectie. De spa heeft 4 hoekplekken die zijn voorzien van gevarieerde en uitgebreide therapeutische rug-massages. Wanneer u op zoek bent naar een spa voor het hele gezin, of naar een spa waar u met vrienden in kunt genieten, dan is de Halti een uitstekende keuze. Deze spa kan in meerdere kleuren geleverd worden is voorzien van hoogwaardige componenten. Dankzij zijn dikke isolatie kan deze spa gemakkelijk het water warm houden tijdens koude dagen.

Technische specificaties van de Halti

Afmeting

230 x 230 cm

Hoogte

102 cm

Watercapacitiet

1710l

Gewicht (leeg)

380 kg

Personen

7

Zitplekken

7

Ligplekken

0

Jets

58

Massagepomp(en)

3 x 1,5 pk

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

3 kW

Stroomvoorziening

3 x 16 A (400 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

UPM Grey
UPM Black

Meer over het merk Novitek

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.
Novitek_gemaakt_in_Finland

Vergelijkbare spa's van Novitek

Novitek

Olos

€ 9.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Halti uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig