Manhattan Deluxe

Wellis MyLine Collectie

Wellis Manhattan Deluxe
€ 6.999
Een compacte jacuzzi voor twee of drie personen? Dan is de Manhattan een geschikte keuze! Deze spa is namelijk ideaal voor kleinere ruimtes of terrassen. Of voor die gene die juist een kleinere spa zoeken. De Wellis Manhattan beschikt over een ligplek en twee zitplekken die ook als loungeplek te gebruiken zijn. Zo kan je met twee en drie personen gebruik maken van deze royale spa. Wat deze spa zo interessant maakt is dat naast zijn compacte afmeting hij toch een krachtige fullbody massage heeft. De massagekracht kan tevens eenvoudig bedient worden met de controle knoppen. Het is dus mogelijk om één plek te voorzien van zijn maximale pompkracht. De Manhatten Deluxe beschikt over een audio systeem en een dikke 3,5 cm Scandinavische isolatie. Eventueel kan deze spa geüpgraded worden naar een Manhatten Premium. Deze uitvoering beschikt dan ook over een warmtepomp trap wat nog meer energie zal besparen. De prijs van de Manhatten Premium is €8490.-
Eigenschappen Manhattan Deluxe
Afmetingen
201 x 153 x 85 cm (L X B X H)
Inhoud
600 liter
Gewicht
280 kg (leeg)
Aantal personen
3
Aantal zitplekken
2
Aantal ligplekken
1
Jets
30 (Balboa)
Massagepomp(en)
1 x 3 pk + circulatiepomp
Filterpomp
Circulatiepomp
Heater
3 kW
Stroomvoorziening
1 x 16 A (230 V)

Kleurkeuze kuip

Kleurkeuze omkasting

Eigenschappen Manhattan Deluxe
Afmeting
201 x 153 cm
Hoogte
85 cm
Watercapaciteit
600 l
Gewicht (leeg)
280 kg
Personen
3
Zitplekken
2
Ligplekken
1
Jets
30 stuks
Massagepomp(en)
1 x 3 pk + circulatiepomp
Filterpomp
Circulatiepomp
Heater
3 kW
Stroomvoorziening
1 x 16 A (230 V)

De grootse spa-fabrikant van Europa

Sinds de oprichting in 2003 is de Hongaarse spa-fabrikant Wellis snel in populariteit gegroeid. Inmiddels werken meer dan 600 medewerkers dagelijks keihard aan het ontwikkelen en produceren van eersteklas spa’s. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en de beste massagetechnieken centraal. Daarnaast is Wellis voortdurend bezig met innovatie waarbij de focus ligt op het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen en technologieën. De constante innovatie en de zeer aantrekkelijke prijs van de spa’s heeft ervoor gezorgd dat Wellis inmiddels is uitgegroeid tot de grootse spa-fabrikant van Europa.

Andere spa's uit de MyLine collectie van Wellis

Novitek

Manhattan Deluxe

€ 6.999

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Manhattan Deluxe uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven
Scroll naar top