Manhattan Deluxe

Wellis MyLine Collectie
€ 7.390

Meer over de Manhattan Deluxe

Een compacte jacuzzi voor twee of drie personen? Dan is de Manhattan een geschikte keuze! Deze spa is namelijk ideaal voor kleinere ruimtes of terrassen. Of voor die gene die juist een kleinere spa zoeken. De Wellis Manhattan beschikt over een ligplek en twee zitplekken die ook als loungeplek te gebruiken zijn. Zo kan je met twee en drie personen gebruik maken van deze royale spa. Wat deze spa zo interessant maakt is dat naast zijn compacte afmeting hij toch een krachtige fullbody massage heeft. De massagekracht kan tevens eenvoudig bedient worden met de controle knoppen. Het is dus mogelijk om één plek te voorzien van zijn maximale pompkracht. De Manhatten Deluxe beschikt over een audio systeem en een dikke 3,5 cm Scandinavische isolatie. Eventueel kan deze spa geüpgraded worden naar een Manhatten Premium. Deze uitvoering beschikt dan ook over een warmtepomp trap wat nog meer energie zal besparen. De prijs van de Manhatten Premium is €8490.-

Technische specificaties van de Manhattan Deluxe

Afmeting

201 x 153 cm

Hoogte

85 cm

Watercapacitiet

600l

Gewicht (leeg)

280 kg

Personen

3

Zitplekken

2

Ligplekken

1

Jets

30

Massagepomp(en)

1 x 3 pk + circulatiepomp

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

3 kW

Stroomvoorziening

1 x 16 A (230 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

Meer over het merk Wellis

Begonnen in 2003 als familiebedrijf, heeft Wellis zich in minder dan twee decennia gevestigd als een toonaangevende spafabrikant in Europa. Met een jaarlijkse productiecapaciteit van maar liefst 100.000 spa's, belichaamt Wellis de perfecte combinatie van kwaliteit, innovatie en Europese vakmanschap. Het is dan ook niet voor niets dat Wellis inmiddels de grootste spa-producent is in Europa. Met een achtergrond in innovatief design en een focus op duurzame materialen, biedt Wellis een spa die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Kiezen voor Wellis is kiezen voor een betrouwbare, energiezuinige en kwalitatief hoogwaardige spa.
new_wellis_logo_white-1.png

Vergelijkbare spa's van Wellis

Wellis

Jupiter

€ 6.990
€ 6.399

Wellis

Pluto

€ 6.999
€ 6.399

Wellis

Budapest Deluxe

€ 7.390

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Manhattan Deluxe uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig