Jupiter

Wellis MyLine Collectie
€ 6.990
€ 6.399

Meer over de Jupiter

De Jupiter beschikt over maar liefst zes massageplaatsen verdeeld over vijf zitplaatsen en één ligplaats, en is van zeer strak design met een afmeting van slechts 200×200 cm. Deze spa wordt volledig in Hongarije geproduceerd zodat u gegarandeerd bent van de allerhoogste Europese kwaliteit. De jacuzzi Jupiter is Plug & Play dus kan direct worden aangesloten op een normaal geaard stopcontact. Dit model beschikt over een sfeervolle led kleurentherapie, twee hoofdsteunen, een onderhoudsvrije omkasting en een kuip van PU verstevigd antibacterieel acryl van 6.3 mm dik. Om extra energie te besparen krijgt u er ook nog een extra isolerende thermo cover bij deze spa.

Technische specificaties van de Jupiter

Afmeting

200 x 200 cm

Hoogte

87 cm

Watercapacitiet

1100l

Gewicht (leeg)

226 kg

Personen

6

Zitplekken

5

Ligplekken

1

Jets

46

Massagepomp(en)

1 x 2 pk

Filterpomp

Circulatiepomp

Heater

3 kW

Stroomvoorziening

1 x 16 A (230 V)

Beschikbare kleuren

Kuip

Omkasting

Meer over het merk Wellis

Begonnen in 2003 als familiebedrijf, heeft Wellis zich in minder dan twee decennia gevestigd als een toonaangevende spafabrikant in Europa. Met een jaarlijkse productiecapaciteit van maar liefst 100.000 spa's, belichaamt Wellis de perfecte combinatie van kwaliteit, innovatie en Europese vakmanschap. Het is dan ook niet voor niets dat Wellis inmiddels de grootste spa-producent is in Europa. Met een achtergrond in innovatief design en een focus op duurzame materialen, biedt Wellis een spa die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Kiezen voor Wellis is kiezen voor een betrouwbare, energiezuinige en kwalitatief hoogwaardige spa.
new_wellis_logo_white-1.png

Vergelijkbare spa's van Wellis

Wellis

Pluto

€ 6.999
€ 6.399

Wellis

Budapest Deluxe

€ 7.390

Wellis

Manhattan Deluxe

€ 7.390

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Jupiter uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig