Luosto (verhuur editie)

Novitek Standard Collectie

Novitek Luosto (verhuur editie)
€ 6.990
De Luosto is een jacuzzi die speciaal ontworpen is voor het gebruik bij een vakantiewoning of camping. Deze compacte gezinspa is geschikt voor vijf personen. De spa biedt zit- en ligplaatsen die geschikt is voor korte en langere lengtes. De spa is volledig handgemaakt in de Finse stad Salo, en is geschikt om het hele jaar door te gebruiken. De bediening van de spa is eenvoudig te besturen met twee simpele drukknoppen. Dit maakt de spa perfect voor verhuur, aangezien gasten alleen de jets en lichten aan en uit kunnen zetten. De overige functies zitten veilig beschermd aan de binnenzijde van de spa. Als extra optie kunt u als verhuurder de spa op afstand eventueel bedienen via uw smartphone. De Luosto vakantie jacuzzi is eigenlijk een moderne hottub voorzien van een lekkere massage. Het bad beschikt niet over speakers, kussens en watervallen zodat u zich niet bezig hoeft te houden met het mogelijk vervangen van deze componenten. Voor uitzonderlijk omstandigheden kan het bad speciaal aangepast worden. Bij intensief gebruik is deze spa te combineren met een warmtepomp voor een extra bezuiniging op het verwarmen. De Luosto vakantiewoning jacuzzi is te verkrijgen met een grijze en zwarte buitenzijde.
Eigenschappen Luosto (verhuur editie)
Afmetingen
190 x 190 x 93 cm (L X B X H)
Inhoud
1000 liter
Gewicht
255 kg (leeg)
Aantal personen
5
Aantal zitplekken
3
Aantal ligplekken
2
Jets
29 (Balboa)
Massagepomp(en)
1 x 1,5 pk
Filterpomp
Circulatiepomp
Heater
3 kW
Stroomvoorziening
1 x 16 A (230 V)

Kleurkeuze kuip

Kleurkeuze omkasting

Eigenschappen Luosto (verhuur editie)
Afmeting
190 x 190 cm
Hoogte
93 cm
Watercapaciteit
1000 l
Gewicht (leeg)
255 kg
Personen
5
Zitplekken
3
Ligplekken
2
Jets
29 stuks
Massagepomp(en)
1 x 1,5 pk
Filterpomp
Circulatiepomp
Heater
3 kW
Stroomvoorziening
1 x 16 A (230 V)

Ontworpen en geproduceerd in Finland

Novitek is een Finse fabrikant en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. Alle Novitek spa’s worden volledig geproduceerd in Finland. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatie in de spa’s zorgt ervoor dat de spa’s zelfs tijdens koude winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Verder zijn alle spa’s uiteraard voorzien van heerlijke massagetechnieken.

Luosto (verhuur editie) bij klanten in de tuin
Andere spa's uit de Standard collectie van Novitek

Novitek

Ropi

€ 5.990
€ 5.490

Novitek

Luosto

€ 6.290

Novitek

Ruka

€ 6.290

Novitek

Helmi

€ 6.990

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Luosto (verhuur editie) uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig