Callisto

Wellis MyLine Collectie

Wellis Callisto
€ 4.490
Een comfortabele en simplistisch spa bad met een subtiele massage. Dat zijn de kenmerken van de Callisto van het merk Wellis. Het bad is ontworpen voor diegene die op zoek is naar eenvoud en gemak. De spa beschikt over één massagepomp die eenvoudig te bedienen is met het bedieningspaneel van Gecko. Deze zes persoons spa beschikt over twee ligplekken waarvan één ligplek ook gebruikt kan worden als zitplek . De massage in de Callisto is perfect voor alle wellness genieters die onder het genot van warm water een lekkere rug en voetmassage willen. De Callisto is makkelijk aan te sluiten en vereist geen krachtstroom of een zwaar gezekerde groep in uw meterkast. Ondanks de gunstige prijs koopt u toch een stukje kwaliteit uit Europa. De Wellis spa baden worden namelijk volledig in Hongarije geproduceerd en zitten gevestigd in heel Europa. Zo bent u zeker dat u een betrouwbaar merk koopt met een goede garantie. Meer informatie over deze spa? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan of neem contact met ons op. Liever een bad met één ligplek? Bekijk dan ook eens de spa Castor. Made in EU.
Eigenschappen Callisto
Afmetingen
200 x 200 x 90 cm (L X B X H)
Inhoud
950 liter
Gewicht
250 kg (leeg)
Aantal personen
6
Aantal zitplekken
4
Aantal ligplekken
2
Jets
20 (Balboa)
Massagepomp(en)
1 x 2 pk
Filterpomp
Circulatiepomp
Heater
2 kW
Stroomvoorziening
1 x 16 A (230 V)

Kleurkeuze kuip

Kleurkeuze omkasting

Eigenschappen Callisto
Afmeting
200 x 200 cm
Hoogte
90 cm
Watercapaciteit
950 l
Gewicht (leeg)
250 kg
Personen
6
Zitplekken
4
Ligplekken
2
Jets
20 stuks
Massagepomp(en)
1 x 2 pk
Filterpomp
Circulatiepomp
Heater
2 kW
Stroomvoorziening
1 x 16 A (230 V)

De grootse spa-fabrikant van Europa

Sinds de oprichting in 2003 is de Hongaarse spa-fabrikant Wellis snel in populariteit gegroeid. Inmiddels werken meer dan 600 medewerkers dagelijks keihard aan het ontwikkelen en produceren van eersteklas spa’s. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en de beste massagetechnieken centraal. Daarnaast is Wellis voortdurend bezig met innovatie waarbij de focus ligt op het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen en technologieën. De constante innovatie en de zeer aantrekkelijke prijs van de spa’s heeft ervoor gezorgd dat Wellis inmiddels is uitgegroeid tot de grootse spa-fabrikant van Europa.

Andere spa's uit de MyLine collectie van Wellis

Wellis

Callisto

€ 4.490

Wellis

Castor

€ 4.490

Wellis

Jupiter

€ 6.990
€ 5.799

Wellis

Pluto

€ 6.999
€ 5.799

Wellis

Budapest Deluxe

€ 7.390

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Callisto uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven
Scroll naar top