Amazonas W-Flow

Wellis Amazonas W-Flow
€ 25.299
De Amazonas W-Flow van Wellis zorgt ervoor dat u geniet van zowel een jacuzzi als van het unieke zwemsysteem aangedreven door middel van een W-Flow systeem. Of u nu een sport of spa liefhebber bent, dit nieuwste model van de Amazonas biedt het u allebei.
Eigenschappen Amazonas W-Flow
Afmetingen
550 x 235 x 150 cm (L X B X H)
Inhoud
8000 liter
Gewicht
1150 kg (leeg)
Aantal personen
3
Aantal zitplekken
2
Aantal ligplekken
0
Jets
27
Massagepomp(en)
1 x 3 pk + circulatiepomp
Zwemspa pomp
Turbine
Filterpomp
Circulatiepomp
Heater
3 kW
Stroomvoorziening
1 x 16 A (230 V)
Besturingssysteem
Gecko – SmartTouch

De grootse spa-fabrikant van Europa

Sinds de oprichting in 2003 is de Hongaarse spa-fabrikant Wellis snel in populariteit gegroeid. Inmiddels werken meer dan 600 medewerkers dagelijks keihard aan het ontwikkelen en produceren van eersteklas spa’s. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en de beste massagetechnieken centraal. Daarnaast is Wellis voortdurend bezig met innovatie waarbij de focus ligt op het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen en technologieën. De constante innovatie en de zeer aantrekkelijke prijs van de spa’s heeft ervoor gezorgd dat Wellis inmiddels is uitgegroeid tot de grootse spa-fabrikant van Europa.

Andere zwemspa's van Wellis

Wellis

Castor

€ 4.490

Wellis

Callisto

€ 4.490

Wellis

Budapest Deluxe

€ 7.390

Wellis

Pluto

€ 6.999
€ 5.799

Prijsopgave aanvragen

Heeft de Amazonas W-Flow uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.
Scroll naar boven
Scroll naar top