Over Riverspa

Over ons

Aan het eind van een drukke dag stapt u in een heerlijk warme spa. Gewoon in uw eigen tuin. De massagejets doen hun werk en beginnen uw lichaam te masseren. Het rustgevende geluid van het stromende water heeft een kalmerend effect op uw geest.
 
Na enkele minuten voelt u de stress uit uw lichaam verdwijnen en bent u compleet ontspannen. Uw hoofd is leeg. Even geen zorgen, even geen stress. Na een heerlijke spasessie stapt u, nog rozig van het warme water, in bed en valt u direct in slaap.
 
Klinkt dat niet heerlijk? En dit is slechts één van de vele fijne momenten die u met een spa in de tuin kunt ervaren. Ons doel is om u met onze spa’s te helpen aan dergelijke fijne ervaringen. 
Foto van de Riverspa showroom in Apeldoorn

Meer over onze spa's

Novitek is een Finse fabrikant van spa’s en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. De spa’s worden volledig geproduceerd in Finland en bevatten enkel onderdelen van hoge kwaliteit. De onmiskenbare Finse kwaliteit staat garant voor jarenlang plezier. Het is dan ook niet voor niets dat Novitek de grootste leverancier is in Scandinavië.

De spa’s hebben een elegant design en zijn voorzien van ruime en diepe kuipen. Hierdoor kunnen zelfs lange mensen comfortabel gebruik maken van de spa’s. Uiteraard zijn alle spa’s uitgerust met heerlijke massagetechnieken.

Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld met het Noord-Europese klimaat in gedachten. Strenge winters zijn dan ook geen probleem voor deze top spa’s. De dikke isolatie zorgt ervoor dat ze zelfs tijdens extreme Scandinavische winters hun warmte behouden. Dit maakt de Novitek spa’s één van de meest energiezuinige spa’s ter wereld.

Hulp tijdens uw zoektocht

Een spa is een luxe product en wij begrijpen dat het een investering is die u niet zomaar maakt. U doet goed onderzoek en bezoekt de nodige showrooms voordat u een keuze maakt. Wij helpen u graag tijdens deze zoektocht. Samen met u stellen we uw wensen vast en onderzoeken we welke spa het meest geschikt voor u is. 

Maak online een afspraak

Om er zeker van te zijn dat we u zo goed mogelijk kunnen helpen, werken wij in onze showroom in Apeldoorn graag op afspraak. Zo weten we zeker dat we  genoeg tijd voor u hebben. Een afspraak is heel eenvoudig online in te plannen. U selecteert simpelweg de door u gewenste dag en tijd, en wij zorgen dat we dan voor u klaarstaan. 

Scroll naar boven

2e Paasdag geopend!

Van 10:00 tot 17:00

afspraak niet nodig