Over Riverspa

Over ons

Met heel veel plezier verkopen en onderhouden wij spa’s (ook wel Jacuzzi’s genoemd). Producten van hoge kwaliteit en een goede service vinden wij vanzelfsprekend. Wij zetten alles op alles om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, ongeacht of u nou klant van ons bent of niet. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en enthousiaste aanpak.

Meer over onze spa's

Wij hebben twee merken in ons assortiment: het Finse Novitek en het Duitse Infinitas. De spa’s van Novitek zijn perfect als u op zoek bent naar een spa van top kwaliteit en een liefhebber bent van de Scandinavische look. Bent u op zoek naar een spa met een uniek en strak design? Dan is Infinitas echt iets voor u. Een leuk extraatje aan de spa’s van Infinitas is dat ze een geïntegreerd chloorvrijsysteem hebben. Beide merken zijn voorzien van uitgebreide bubbel- en massagetechnieken.  

Hulp tijdens uw zoektocht

Een spa is een luxe product en wij begrijpen dat het een investering is die u niet zomaar maakt. U doet goed onderzoek en bezoekt de nodige showrooms alvorens u een keuze maakt. Wij helpen u graag tijdens deze zoektocht. Samen met u stellen we uw wensen vast en onderzoeken we welke spa het meest geschikt voor u is. En blijkt dat uiteindelijk een spa van een concurrent te zijn? Dan verwijzen wij u met alle liefde door. Wij verkopen onze spa’s namelijk alleen als we er zeker van zijn dat het een goede match is met u en uw wensen. Uiteindelijk is dát namelijk waar het om draait, want wij willen dat u met volle teugen kunt genieten van uw aankoop.

Maak online een afspraak

Om er zeker van te zijn dat we u zo goed mogelijk kunnen helpen, werken wij in onze showroom graag op afspraak. Zo weten we zeker dat we  genoeg tijd voor u hebben. Een afspraak is heel eenvoudig online in te plannen. U selecteert simpelweg de door u gewenste dag en tijd, en wij zorgen dat we dan voor u klaarstaan. Uiteraard kunt u de showroom ook zonder afspraak bezoeken als u dat liever wilt.

Scroll naar top