Over Riverspa

Over ons

Aan het eind van een drukke dag stapt u in een heerlijk warme spa. Gewoon in uw eigen tuin. De massagejets doen hun werk en beginnen uw lichaam te masseren. Het rustgevende geluid van het stromende water heeft een kalmerend effect op uw geest.
 
Na enkele minuten voelt u de stress uit uw lichaam verdwijnen en bent u compleet ontspannen. Uw hoofd is leeg. Even geen zorgen, even geen stress. Na een heerlijke spasessie stapt u, nog rozig van het warme water, in bed en valt u direct in slaap.
 
Klinkt dat niet heerlijk? En dit is slechts één van de vele fijne momenten die u met een spa in de tuin kunt ervaren. Ons doel is om u met onze spa’s te helpen aan dergelijke fijne ervaringen. 
Foto van de Riverspa showroom in Apeldoorn

Meer over onze spa's

Wij hebben twee merken in ons assortiment: het Finse Novitek en het Duitse Infinitas. De spa’s van Novitek zijn perfect als u op zoek bent naar een energiezuinige spa van top kwaliteit en een liefhebber bent van de Scandinavische look. Bent u op zoek naar een spa met een uniek en strak design? Dan is Infinitas echt iets voor u. Beide merken zijn voorzien van uitgebreide bubbel- en massagetechnieken.  

Hulp tijdens uw zoektocht

Een spa is een luxe product en wij begrijpen dat het een investering is die u niet zomaar maakt. U doet goed onderzoek en bezoekt de nodige showrooms alvorens u een keuze maakt. Wij helpen u graag tijdens deze zoektocht. Samen met u stellen we uw wensen vast en onderzoeken we welke spa het meest geschikt voor u is. En blijkt dat uiteindelijk een spa van een concurrent te zijn? Dan verwijzen wij u met alle liefde door. Wij verkopen onze spa’s namelijk alleen als we er zeker van zijn dat het een goede match is met u en uw wensen. Uiteindelijk is dát namelijk waar het om draait, want wij willen dat u met volle teugen kunt genieten van uw aankoop.

Maak online een afspraak

Om er zeker van te zijn dat we u zo goed mogelijk kunnen helpen, werken wij in onze showroom in Apeldoorn graag op afspraak. Zo weten we zeker dat we  genoeg tijd voor u hebben. Een afspraak is heel eenvoudig online in te plannen. U selecteert simpelweg de door u gewenste dag en tijd, en wij zorgen dat we dan voor u klaarstaan. 

Scroll naar top