SP2000 Turbine

INFINITAS SP2000 Turbine

28.990,00

Een Infinitas zwemspa SP2000 turbine is de uitgebreide versie van de standaard SP1000. Deze zwemspa is perfect voor die gene die op zoek is naar een intensieve zwem workout. Deze 6 meter lange zwemspa beschikt over een 1,42 meter diepe kuip waar u kunt genieten van een intense zwemsessie. Met het turbine systeem ervaart u een natuurlijke gecentreerde stroming net als in een echte rivier. De kracht van de stroming kan eenvoudig aangepast worden doormiddel van een 9 stappen systeem zodat u ook kunt genieten van een zachte gecentreerde golfstroming. Omdat turbine wordt aangedreven met propellers heeft u geen zicht verlies tijdens het zwemmen. U kunt zich makkelijk oriënteren op de lichtgevende T verlichting zodat u gestroomlijnd uw oefeningen kunt uitvoeren. De buitekant van de zwemspa is voorzien van een luxueuze en moderne HPL omkasting. Het is dus geen schaamte om deze spa ook bovengronds in uw tuin tot zijn recht te laten komen. Vele extra’s zijn mogelijk bij deze SP2000 Turbine. Wilt u meer weten over deze zwemspa? Neem dan gerust contact met ons op.

Afmetingen

600 x 225 x 152 (breedte x lengte x diepte)

Afdekcover

12 cm dikke isolatie cover. Geschikt voor Nederlands klimaat

Aantal personen

4 – 5 personen

Biolock

Originele US Aristech Acrylic met Biolock

Bluetooth

Geluidssysteem optioneel

Coating

Inclusief spaset (thermo-coating voor overwintering)

Controle systeem

Balboa Spa Touch (aanraaksysteem) Control My Spa als extra optie.

Jets

28 Elk mondstuk, elke jet afzonderlijk instelbaar

Gewicht leeg / gevuld

1550 Kg / 10050 Kg

Oriëntatie

verlicht T-stuk op de grond voor oriëntatie onder water

Frame

RVS frame

Fonteinen

4 fonteinen in het spa gedeelte van RVS

Handrail

Roestvrijstalen handrail op het tegen stroomsysteem voor de training van de romp en de benen

Fitnessapparatuur

Inclusief fitnessapparatuur (expander, roei-uitrusting,)

Massages

3 massageplaatsen met Triggerbal massage en 2 Stand-up-Fullbody-Massageplaatsen

Ontwerp

Kubistisch ontwerp (geen rondingen)

Ozon Systeem

Ozon en UV-behandeling (synergetisch systeem)

Pompvermogen

( 2 x 5Pk + 1x 1Pk + 1x 0,7Pk) ex turbine

Plaatsen

4 personen

Power Button

"Power Button" voor een extra 700 watt stuwkracht

RVS

Geborstelde roestvrijstalen sproeiers en regelaars met INFINITAS-gravure (geen plastic regelaars)

Stroming

Stroomopwaartse techniek, 2 streams op 45 graden van onderaf voor een perfecte waterpositie

Speakers

Optioneel 2 front speakers.

Uitvoering

Zowel de kuip als de omkasting kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. Standaard uitvoering is een antraciete HPL omkasting.

Vloerisolatie

Wintervloerisolatie met extra 20 mm schuimisolatie op de kuip en extra isolatie in het frame (dubbel, met isolatiepaneel)

Vorstbeveiliging

Ja

Verwarming

3 KW verwarming (warmtepomp is mogelijk)

Wifi

Wifi Ready

Warmtepomp

Bypass voor warmtepomp

Water Stroom

Infinitas Turbine powersystem

Waterinhoud

9.200 L

Waterval

geen waterval

Kleurkeuze kuip

White

Silver

Marble

Midnight

Chloorvrij

Het water in een spa moet goed onderhouden worden. Dit wordt meestal gedaan met behulp van chloor. Chloor is zeer effectief in het bestrijden van ziektekiemen als bacteriën en virussen, maar heeft ook veel nadelen. Zo kan het bijvoorbeeld jeuk en huidirritaties opleveren bij mensen die er gevoelig voor zijn. Daarnaast kleeft er een sterke geur aan, en kan het badkleding en zelfs de acryllaag van de kuip aantasten.

In de spa’s van INFINITAS is het gebruik van chloor  echter niet nodig. Deze spa’s zijn namelijk uitgerust met INFINITAS Vision, een geïntegreerd chloorvrij systeem dat water reinigt middels koper- en zilverionisatie. Dit is een geheel natuurlijk proces, en reinigt minstens net zo effectief als chloor. Deze manier van reinigen is echter beter voor de gezondheid, het milieu en de levensduur van uw spa. 

Massage & Ergonomie

De spa’s van INFINITAS zijn ontworpen in samenwerking met massagetherapeuten. Dit heeft geresulteerd in spa’s met krachtige en effectieve massages, waarbij aandacht is voor elk deel van uw lichaam. De krachtige jets stimuleren de doorbloeding, en hebben een positief effect op uw gewrichten en spieren. 

Naast uw lichaam, profiteert ook uw geest van de nodige gezondheidsvoordelen. Het masserende effect zorgt onder andere voor ontspanning en stimuleert de aanmaak van gelukshormonen.

Bovendien is er goed nagedacht over het comfort en de ergonomie van de spa’s. Elke spa beschikt over comfortabele en ergonomisch ontworpen zit- en/of ligplekken. Met elk detail is rekening gehouden. Benieuwd of de spa echt zo lekker zit en ligt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Apeldoorn om de INFINITAS spa’s te proberen.  

Infinitas Jets

riverspa-jacuzzi-infinitas-roterende-jet-2

Roterende jet

De roterende werking van deze jet zorgt voor een goede doorbloeding en soepele spieren.

riverspa-jacuzzi-infinitas-cycloon-jet-2.jpg

Cycloon jet

De twee krachtige stalen van de cycloon jet masseren vanaf de ruggenwervel tot aan de nek.

riverspa-jacuzzi-infinitas-direct-jet-2.jpg

Direct jet

Deze verstelbare jet masseert met een krachtige straal het lichaam op therapeutische wijze.

riverspa-jacuzzi-infinitas-triggerbal-jet-2.jpg

Triggerball

Wanneer het lichaam de bal raakt, wordt er onder hoge druk een straal langs de bal geduwd. 

Materialen

Omkasting

De omkasting van de Infinitas Ultimate en Design spa’s zijn van HPL (high pressure laminate). Dit materiaal is keihard, slijtvast en weerbestendig. Je kunt de spa gerust in de tuin zetten zonder bang te hoeven zijn voor verkleuringen en slijtage.

Kuip

Alle kuipen in de Infinitas spa’s zijn gemaakt van het Amerikaanse Artistech Acryl. Dit acryl is de beste in haar soort. Het materiaal is bestand tegen krassen, water en verschillende weersinvloeden. Kortom: sterk genoeg voor jarenlang plezier.

Isolatie

Elke spa is geïsoleerd middels een thermische isolatielaag en maakt gebruik van klimaatkamerisolatie. Dit zorgt ervoor dat de spa op een energiezuinige manier zijn warmte behoudt.

Frame

Het frame in de Infinitas spa’s is gemaakt van RVS. Dit maakt de spa extra duurzaam, waardoor u jarenlang kunt genieten van de spa.

Aromatherapie

Met het Infinitas aroma systeem kunt u een heerlijke geur aan uw spasessie toevoegen. De geur verspreid zich via lucht net boven het wateroppervlak. Dit zorgt voor een subtiele geurbeleving, wat kan zorgen voor een positieve invloed op je stemming en gemoedsrust.  

Ledverlichting

Met de ingebouwde ledverlichting in de spa’s geeft  u sfeer aan uw spasessie. Kies een kleur die op dat moment aansluit bij uw stemming en behoefte. Is dat rust en ontspanning? Of misschien wel feest? Voor iedere stemmig is er wel een kleur te vinden.

Ingebouwde speakers

Tijd voor een feestje? Of heeft u zin in rustgevende muziek? Met de Infinitas app op uw smartphone kunt u eenvoudig een bluetooth verbinding maken tussen de speakers in uw spa en Spotify.

Scroll naar top