Luosto

Novitek Luosto

5.990,00

De Luosto uit de Novitek Standard collectie is een compacte familie spa die het ultieme ‘bubbelbad gevoel’ geeft. Het design van het nieuwe 2019 model voelt comfortabel aan en biedt genoeg ruimte voor 5 personen. De spa heeft twee ligplekken, drie zitplekken, een witte kuip en een grijze composieten omkasting. Daarnaast is de Luosto uitgerust met een dikke thermische isolatielaag, speciaal ontworpen voor het (koele) Scandinavische klimaat. Door de dikke isolatielaag behoudt de spa goed zijn warmte, wat hem enorm energiezuinig maakt.

Afmeting
190 x 190 cm
Hoogte
93 cm
Watercapaciteit
1000 l
Gewicht (leeg)
255 kg
Personen
5
Zitplekken
3
Ligplekken
2
Jets
29 stuks
Massagepomp(en)
1 x 1,5 pk (2 standen)
Filterpomp
Circulatie
Heater
2 kW
Stroomvoorziening
1 x 16 A (230V)

Kuip Wit

Omkasting Grijs

Top kwaliteit uit Finland

Novitek is een Finse fabrikant van buitenspa’s en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. De spa’s worden volledig geproduceerd in Finland en bevatten louter Finse en Amerikaanse onderdelen. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatielagen in de spa’s zorgen ervoor dat de spa’s zelfs tijdens extreme winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Daarnaast zijn uiteraard alle spa’s voorzien van heerlijke bubbel- en massagetechnieken.

Novitek Standard

Een spa van hoge kwaliteit is dankzij de Novitek Standard collectie voor iedereen weggelegd. In deze lijn vindt u stijlvolle bubbelbaden die een geweldige keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste buitenspa.

In tegenstelling tot de aanpasbare Select- en Exclusive-collecties, worden de Standard-spa’s verkocht als kant-en-klare pakketten. Ook deze spa’s zijn handgemaakt in Salo – met gegarandeerde Finse kwaliteit.

Materialen

Omkasting

De composiet omkasting is uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij zijn unieke eigenschappen. Het composietmateriaal behoudt zijn oorspronkelijke kleur goed, is gemakkelijk schoon te houden en ziet er na jarenlang gebruik net zo goed uit.

Frame

Alle kuipen zijn uitgerust met een duurzaam aluminium frame. Het aluminium frame verdeelt de watermassa gelijkmatig over de hele kuip. Het frame is zo geconstrueerd en geïsoleerd dat er geen warmteverlies in de machineruimte ontstaat.

Kunststof bodemplaat

Novitek-kuipen hebben dikke isolatielagen, waardoor er geen apart isolatiebord onder de kuip geïnstalleerd hoeft te worden. De ABS-kunststof bodemplaat beschermt de bodemisolatie en machines.

Thermische isolatie

De wanden en de onderkant van de kuipen zijn geïsoleerd met Finse geëxtrudeerde polyurethaanisolatie die de beste thermische isolatie garandeert.

Balboa bedieningspaneel

Novitek spa’s zijn uitgerust met bedieningspanelen van het Amerikaanse Balboa, de toonaangevende fabrikant in de branche. De bedieningspanelen zijn uiterst betrouwbaar en gebouwd om alle weersomstandigheden te weerstaan.

Ledverlichting

De meerkleurige led-sfeerverlichting maakt het bad nog relaxter. Met de Select- en Exclusive-collecties heeft u ook de mogelijkheid om verlichte jets en bedieningselementen toe te voegen.

Isolatie cover

Elk bad wordt geleverd met een 12 cm dikke, weerbestendige isolerende hoes die het water het hele jaar door zwemklaar houdt.

De cover lifter is optioneel.

Prijsopgave Novitek Luosto

Heeft u interesse in deze spa? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave. 

Scroll naar top