Olos

Novitek Olos

9.990,00

De Olos uit de Novitek Select collectie is perfect voor massages. Naast traditioneel baden en genieten, is dit bad dankzij zijn krachtige massagefuncties ook geschikt voor spierbehandeling. De spa is uitgerust met 3 zitplekken en 2 ligplekken, en kan daardoor 5 mensen tegelijkertijd tot rust te brengen.

Aantal personen

4 – 5 personen

Aantal ligplekken

2

Aantal zitplekken

3

Afmetingen LxBxH

210 x 210 x 96cm

Bedieningspaneel

Balboa Spa Touch

Besturingssysteem

Balboa

Jets

53

Gewicht

350 kg

Stroom

3 X 16 A (400V)

Heater

Balboa 3kW

Pompvermogen

Balboa 1 x 1,5PK 2 Standen + Balboa 2 x 1,5PK 1 Stand

Kleur kuip

Alba, Pearl shadow, Silver sterling

Kleur omkasting

UPM Black, UPM Brown, UPM Grey

Kuip materiaal

Acrylic & fiberglass met 5 jaar garantie

LED verlichting

Ja

Frame

Aluminium

Isolatie

Finn foam 3cm

Waterinhoud

1300L

Desinfectie

Balboa Ozonator

Kleurkeuze kuip

Alba

Silver Sterling

Pearl Shadow

Kleurkeuze omkasting

UPM Brown

UPM Grey

UPM Black

Top kwaliteit uit Finland

Novitek is een Finse fabrikant van buitenspa’s en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. De spa’s worden volledig geproduceerd in Finland en bevatten louter Finse en Amerikaanse onderdelen. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatielagen in de spa’s zorgen ervoor dat de spa’s zelfs tijdens extreme winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Daarnaast zijn uiteraard alle spa’s voorzien van heerlijke bubbel- en massagetechnieken.

Novitek Select

De spa’s van de Novitek Select collectie hebben een klassiek design en met een stijlvolle Scandinavische touch. De collectie bestaat uit drie goed uitgeruste spa’s die van alle gemakken zijn voorzien. Wilt u toch meer flair en functies toevoegen aan de spa? Dat kan! Met de Premium accessoires kan iedere Select spa naar een hoger niveau worden getild.

Materialen

Omkasting

De composiet omkasting is uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij zijn unieke eigenschappen. Het composietmateriaal behoudt zijn oorspronkelijke kleur goed, is gemakkelijk schoon te houden en ziet er na jarenlang gebruik net zo goed uit.

Frame

Alle kuipen zijn uitgerust met een duurzaam aluminium frame. Het aluminium frame verdeelt de watermassa gelijkmatig over de hele kuip. Het frame is zo geconstrueerd en geïsoleerd dat er geen warmteverlies in de machineruimte ontstaat.

Kunststof bodemplaat

Novitek-kuipen hebben dikke isolatielagen, waardoor er geen apart isolatiebord onder de kuip geïnstalleerd hoeft te worden. De ABS-kunststof bodemplaat beschermt de bodemisolatie en machines.

Thermische isolatie

De wanden en de onderkant van de kuipen zijn geïsoleerd met Finse geëxtrudeerde polyurethaanisolatie die de beste thermische isolatie garandeert.

Balboa bedieningspaneel

Novitek spa’s zijn uitgerust met bedieningspanelen van het Amerikaanse Balboa, de toonaangevende fabrikant in de branche. De bedieningspanelen zijn uiterst betrouwbaar en gebouwd om alle weersomstandigheden te weerstaan.

Ledverlichting

De meerkleurige led-sfeerverlichting maakt het bad nog relaxter. Met de Select- en Exclusive-collecties heeft u ook de mogelijkheid om verlichte jets en bedieningselementen toe te voegen.

Isolatie cover

Elk bad wordt geleverd met een 12 cm dikke, weerbestendige isolerende hoes die het water het hele jaar door zwemklaar houdt.

De cover lifter is optioneel.

Prijsopgave Novitek Olos

Heeft u interesse in deze spa? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave. 

Scroll naar top