Pallas

Novitek Pallas

11.990,00

De Pallas uit de Novitek Exclusive collectie is de perfecte keuze als u op zoek bent naar veelzijdigheid. Met 1 lounge stoel, 1 kapiteinsstoel met schoudermassage, 1 ondieper zitje voor de kleintjes en een bankje voor 3 personen, biedt de spa genoeg voor ruimte en plezier voor 6 personen. De 3 massagepompen in de spa garanderen een veelzijdige en effectieve massage, ongeacht de gekozen stoel.

Aantal personen

6 – 8 personen

Aantal ligplekken

1

Aantal zitplekken

5

Afmetingen LxBxH

210 x 210 x 96cm

Bedieningspaneel

Balboa Spa Touch

Besturingssysteem

Balboa BP2100

Jets

61

Gewicht

350 kg

Stroom

3 X 16 A (400V)

Heater

Balboa 3kW

Pompvermogen

Balboa 3 x 2PK 1 Stand

Kuip materiaal

Acrylic & fiberglass met 5 jaar garantie

Kleur kuip

Alba, Pearl shadow, Silver sterling

Kleur omkasting

UPM Black, UPM Brown, UPM Grey

LED verlichting

Ja

Frame

Aluminium

Isolatie

Finn foam 3cm

Waterinhoud

1300L

Desinfectie

Balboa Ozonator

Wifi

Balboa Control My Spa

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kleurkeuze kuip

Alba

Silver Sterling

Pearl Shadow

Kleurkeuze omkasting

UPM Brown

UPM Grey

UPM Black

Top kwaliteit uit Finland

Novitek is een Finse fabrikant van buitenspa’s en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. De spa’s worden volledig geproduceerd in Finland en bevatten louter Finse en Amerikaanse onderdelen. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatielagen in de spa’s zorgen ervoor dat de spa’s zelfs tijdens extreme winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Daarnaast zijn uiteraard alle spa’s voorzien van heerlijke bubbel- en massagetechnieken.

Novitek Exclusive

Onze nieuwe Exclusive collectie combineert het traditionele design van een buitenspa met een duidelijke Scandinavische look. Naast het mooie uiterlijk en uitstekende standaard uitrusting, kunnen Exclusive spa’s worden verrijkt met tal van extra functies.

Materialen

Omkasting

De composiet omkasting is uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij zijn unieke eigenschappen. Het composietmateriaal behoudt zijn oorspronkelijke kleur goed, is gemakkelijk schoon te houden en ziet er na jarenlang gebruik net zo goed uit.

Frame

Alle kuipen zijn uitgerust met een duurzaam aluminium frame. Het aluminium frame verdeelt de watermassa gelijkmatig over de hele kuip. Het frame is zo geconstrueerd en geïsoleerd dat er geen warmteverlies in de machineruimte ontstaat.

Kunststof bodemplaat

Novitek-kuipen hebben dikke isolatielagen, waardoor er geen apart isolatiebord onder de kuip geïnstalleerd hoeft te worden. De ABS-kunststof bodemplaat beschermt de bodemisolatie en machines.

Thermische isolatie

De wanden en de onderkant van de kuipen zijn geïsoleerd met Finse geëxtrudeerde polyurethaanisolatie die de beste thermische isolatie garandeert.

Balboa bedieningspaneel

Novitek spa’s zijn uitgerust met bedieningspanelen van het Amerikaanse Balboa, de toonaangevende fabrikant in de branche. De bedieningspanelen zijn uiterst betrouwbaar en gebouwd om alle weersomstandigheden te weerstaan.

Ledverlichting

De meerkleurige led-sfeerverlichting maakt het bad nog relaxter. Met de Select- en Exclusive-collecties heeft u ook de mogelijkheid om verlichte jets en bedieningselementen toe te voegen.

Isolatie cover

Elk bad wordt geleverd met een 12 cm dikke, weerbestendige isolerende hoes die het water het hele jaar door zwemklaar houdt.

De cover lifter is optioneel.

Offerteaanvraag Infinitas Pallas

Heeft u interesse in deze spa? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang van ons geheel vrijblijvend een offerte. 

Scroll naar top