Kiilo

Novitek Kiilo

13.990,00

De Kiilo uit de Novitek Exclusive collectie heeft vier verschillende soorten ergonomische hoekstoelen die de u op precies de juiste plek masseren. Elke hoekbank is uitgerust met nek- en schoudermassagestralen. Daarnaast zijn er twee plekken die ook massagestralen hebben voor de voeten en de zij. De dubbele filtering en het gebruiksvriendelijke touchscreen zorgen voor gebruiksvriendelijkheid van de kuip. Deze spa is ideaal als u met een groep wilt genieten van de meest uitgebreide massages.

Aantal personen

6

Aantal zitplekken

6

Afmetingen LxBxH

230 x 230 x 102cm

Bedieningspaneel

Balboa Spa Touch

Besturingssysteem

Balboa BP2100

Jets

73

Gewicht

380 kg

Stroom

3 X 16 A (400V)

Heater

Balboa 3kW

Pompvermogen

Balboa 3 x 2PK 1 Stand

Kuip materiaal

Acrylic & fiberglass met 5 jaar garantie

Kleur kuip

Alba, Pearl shadow, Silver sterling

Kleur omkasting

UPM Black, UPM Brown, UPM Grey

LED verlichting

Ja

Frame

Aluminium

Isolatie

Finn foam 3cm

Waterinhoud

1710L

Desinfectie

Balboa Ozonator

Wifi

Balboa Control My Spa

Kleurkeuze kuip

Alba

Silver Sterling

Pearl Shadow

Kleurkeuze omkasting

UPM Brown

UPM Grey

UPM Black

Top kwaliteit uit Finland

Novitek is een Finse fabrikant van buitenspa’s en handhaaft strikte kwaliteitsnormen op het gebied van technologie, materiaal en service. De spa’s worden volledig geproduceerd in Finland en bevatten louter Finse en Amerikaanse onderdelen. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Maar wat de spa’s van Novitek echt bijzonder maakt? Ze zijn ontwikkeld voor het Scandinavische klimaat. Extreme winters? Geen probleem! De dikke isolatielagen in de spa’s zorgen ervoor dat de spa’s zelfs tijdens extreme winterse weersomstandigheden hun warmte behouden. Dit maakt de spa’s erg energiezuinig. Daarnaast zijn uiteraard alle spa’s voorzien van heerlijke bubbel- en massagetechnieken.

Novitek Exclusive

Onze nieuwe Exclusive collectie combineert het traditionele design van een buitenspa met een duidelijke Scandinavische look. Naast het mooie uiterlijk en uitstekende standaard uitrusting, kunnen Exclusive spa’s worden verrijkt met tal van extra functies.

Materialen

Omkasting

De composiet omkasting is uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij zijn unieke eigenschappen. Het composietmateriaal behoudt zijn oorspronkelijke kleur goed, is gemakkelijk schoon te houden en ziet er na jarenlang gebruik net zo goed uit.

Frame

Alle kuipen zijn uitgerust met een duurzaam aluminium frame. Het aluminium frame verdeelt de watermassa gelijkmatig over de hele kuip. Het frame is zo geconstrueerd en geïsoleerd dat er geen warmteverlies in de machineruimte ontstaat.

Kunststof bodemplaat

Novitek-kuipen hebben dikke isolatielagen, waardoor er geen apart isolatiebord onder de kuip geïnstalleerd hoeft te worden. De ABS-kunststof bodemplaat beschermt de bodemisolatie en machines.

Thermische isolatie

De wanden en de onderkant van de kuipen zijn geïsoleerd met Finse geëxtrudeerde polyurethaanisolatie die de beste thermische isolatie garandeert.

Balboa bedieningspaneel

Novitek spa’s zijn uitgerust met bedieningspanelen van het Amerikaanse Balboa, de toonaangevende fabrikant in de branche. De bedieningspanelen zijn uiterst betrouwbaar en gebouwd om alle weersomstandigheden te weerstaan.

Ledverlichting

De meerkleurige led-sfeerverlichting maakt het bad nog relaxter. Met de Select- en Exclusive-collecties heeft u ook de mogelijkheid om verlichte jets en bedieningselementen toe te voegen.

Isolatie cover

Elk bad wordt geleverd met een 12 cm dikke, weerbestendige isolerende hoes die het water het hele jaar door zwemklaar houdt.

De cover lifter is optioneel.

Prijsopgave Novitek Kiilo

Heeft u interesse in deze spa? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave. 

Scroll naar top