SP1000

INFINITAS SP1000

21.990,00

Een Infinitas zwemspa is te vergelijken met een zwembad, alleen dan met een hele reeks extra’s. De SP1000 is wat dat betreft een “allround talent”. Met een lengte van 4 meter en een hoogte van 152 cm biedt de spa voldoende ruimte voor een heerlijke zwemervaring. Door middel van de opwaartse stroming blijft u tijdens het zwemmen gemakkelijk en op een comfortabele manier gecentreerd in de kuip. Deze zwemspa komt in een HPL of composieten uitvoering. In plaats van een thermische cover om de spa af te dekken, kunt u deze spa ook voorzien van een rollcover.  Geniet na een intensieve zwemsessie van een heerlijke full-body corner massage.  Indien gewenst is deze spa ook uit te breiden met een turbine systeem voor een krachtige rivierstroming.

Afmetingen

400 x 225 x 152 cm (breedte x lengte x diepte)

Aantal personen

4 – 5 personen

Plaatsen

4 personen

Plaatsen voor massage

3

Jets

38

Gewicht leeg / gevuld

1400 Kg / 8100 Kg

Waterinhoud

6700 L

Vloerisolatie

Wintervloerisolatie met extra 20 mm schuimisolatie op de binnenschil en extra isolatie in het frame (dubbel, met isolatiepaneel)

RVS

Geborstelde roestvrijstalen sproeiers en regelaars met INFINITAS-gravure (geen plastic regelaars)

Warmtepomp

Bypass voor warmtepomp af fabriek gratis

Handrail

Roestvrijstalen handrailing op het tegenstroomsysteem voor de training van de romp en de benen

Watervallen

3 watervallen van roestvrij staal verlicht

Coating

Inclusief spaset (thermo-coating voor overwintering)

Frame

Roestvrij stalen frame

Verwarming

3 KW verwarming

vorstbeveiliging

Ja

Ontwerp

Kubistisch ontwerp (geen rondingen)

Wifi

Wifi Ready

Bluetooth

Geluidssysteem optioneel

Pompvermogen

(4 x 4 pk + 2x 5 pk + 1x 1 pk + 1x 0,7 pk)

kwaliteitscontrolesysteem

Balboa Spa Touch (aanraaksysteem)

Massage standen

3 massagesites met trigger-kogelmassage en 2 massageruimten staan ​​volledig op

Strooming

stroomopwaartse techniek, 2 streams op 45 graden van onderaf voor een perfecte waterpositie "Power-knop" voor nog meer extra boost met een 700 watt luchtpomp met verwarming

Chloorvrij

INFINITAS vision-systeem voor chloorvrije waterzuivering af fabriek geïntegreerd met APP-besturing

Biolock

originele US Aristech Acrylic met Biolock

Ozon Systeem

Ozon en UV-behandeling (synergetisch systeem)

Land van herkomst

Duitsland

Kleurkeuze kuip

White

Silver

Marble

Midnight

Chloorvrij

Het water in een spa moet goed onderhouden worden. Dit wordt meestal gedaan met behulp van chloor. Chloor is zeer effectief in het bestrijden van ziektekiemen als bacteriën en virussen, maar heeft ook veel nadelen. Zo kan het bijvoorbeeld jeuk en huidirritaties opleveren bij mensen die er gevoelig voor zijn. Daarnaast kleeft er een sterke geur aan, en kan het badkleding en zelfs de acryllaag van de kuip aantasten.

In de spa’s van INFINITAS is het gebruik van chloor  echter niet nodig. Deze spa’s zijn namelijk uitgerust met INFINITAS Vision, een geïntegreerd chloorvrij systeem dat water reinigt middels koper- en zilverionisatie. Dit is een geheel natuurlijk proces, en reinigt minstens net zo effectief als chloor. Deze manier van reinigen is echter beter voor de gezondheid, het milieu en de levensduur van uw spa. 

Massage & Ergonomie

De spa’s van INFINITAS zijn ontworpen in samenwerking met massagetherapeuten. Dit heeft geresulteerd in spa’s met krachtige en effectieve massages, waarbij aandacht is voor elk deel van uw lichaam. De krachtige jets stimuleren de doorbloeding, en hebben een positief effect op uw gewrichten en spieren. 

Naast uw lichaam, profiteert ook uw geest van de nodige gezondheidsvoordelen. Het masserende effect zorgt onder andere voor ontspanning en stimuleert de aanmaak van gelukshormonen.

Bovendien is er goed nagedacht over het comfort en de ergonomie van de spa’s. Elke spa beschikt over comfortabele en ergonomisch ontworpen zit- en/of ligplekken. Met elk detail is rekening gehouden. Benieuwd of de spa echt zo lekker zit en ligt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Apeldoorn om de INFINITAS spa’s te proberen.  

Infinitas Jets

riverspa-jacuzzi-infinitas-roterende-jet-2

Roterende jet

De roterende werking van deze jet zorgt voor een goede doorbloeding en soepele spieren.

riverspa-jacuzzi-infinitas-cycloon-jet-2.jpg

Cycloon jet

De twee krachtige stalen van de cycloon jet masseren vanaf de ruggenwervel tot aan de nek.

riverspa-jacuzzi-infinitas-direct-jet-2.jpg

Direct jet

Deze verstelbare jet masseert met een krachtige straal het lichaam op therapeutische wijze.

riverspa-jacuzzi-infinitas-triggerbal-jet-2.jpg

Triggerball

Wanneer het lichaam de bal raakt, wordt er onder hoge druk een straal langs de bal geduwd. 

Materialen

Omkasting

De omkasting van de Infinitas Ultimate en Design spa’s zijn van HPL (high pressure laminate). Dit materiaal is keihard, slijtvast en weerbestendig. Je kunt de spa gerust in de tuin zetten zonder bang te hoeven zijn voor verkleuringen en slijtage.

Kuip

Alle kuipen in de Infinitas spa’s zijn gemaakt van het Amerikaanse Artistech Acryl. Dit acryl is de beste in haar soort. Het materiaal is bestand tegen krassen, water en verschillende weersinvloeden. Kortom: sterk genoeg voor jarenlang plezier.

Isolatie

Elke spa is geïsoleerd middels een thermische isolatielaag en maakt gebruik van klimaatkamerisolatie. Dit zorgt ervoor dat de spa op een energiezuinige manier zijn warmte behoudt.

Frame

Het frame in de Infinitas spa’s is gemaakt van RVS. Dit maakt de spa extra duurzaam, waardoor u jarenlang kunt genieten van de spa.

Aromatherapie

Met het Infinitas aroma systeem kunt u een heerlijke geur aan uw spasessie toevoegen. De geur verspreid zich via lucht net boven het wateroppervlak. Dit zorgt voor een subtiele geurbeleving, wat kan zorgen voor een positieve invloed op je stemming en gemoedsrust.  

Ledverlichting

Met de ingebouwde ledverlichting in de spa’s geeft  u sfeer aan uw spasessie. Kies een kleur die op dat moment aansluit bij uw stemming en behoefte. Is dat rust en ontspanning? Of misschien wel feest? Voor iedere stemmig is er wel een kleur te vinden.

Ingebouwde speakers

Tijd voor een feestje? Of heeft u zin in rustgevende muziek? Met de Infinitas app op uw smartphone kunt u eenvoudig een bluetooth verbinding maken tussen de speakers in uw spa en Spotify.

Scroll naar top