MB400

INFINITAS MB400

18.990,00

De MB 400 uit de Infinitas Ultimate collectie is een spa die liefhebbers fascineert. De spa heeft 2 ligplekken die een volledige lichaamsmassage geven. Eén van deze ligplekken zorgt middels de krachtige jets ervoor dat u als het ware gaat ‘zweven’. Dit heeft een masserende en ontspannende werking. Bovendien is de spa voorzien van typhoon, cycloon en triggerpoint massagejets. De MB 400 biedt plaats voor 4 personen. Net als alle andere spa’s uit de Infinitas Ultimate collectie is de MB 400 uitgerust met ledverlichting, bluetoothspeakers en aromatherapie.

Afmetingen

240 x 240x 97 cm (breedte x lengte x diepte)

Aantal personen

4 – 5 personen

Aantal plekken

2 x ligplekken 2 x zitplekken

Aantal Jets

150 (RVS)

Waterval

1 x (incl. verlichting)

Ledverlichting

verlichte watervallen, verschillende kleurenlichttherapieën met kleurwisselmogelijkheden INFINITAS-logo buitenverlichting

Besturingssysteem

Balboa Spa Touch (aanraakscherm)

Aantal hoofdkussens

3

Massagetherapie

Double Cyclone Massage, Typhoon Neck Massage, Ultrasone Trigger Massage.

Aromatherapie

Geïntegreerd met verschillende geuren

Geluidsysteem

Optioneel

Ozone systeem

ja

Massage technieken

Double Cyclone Massage, Typhoon Neck Massage, Ultrasone Trigger Massage, Volledige Lichaamsmassage,

Ontwerper Jets

Roestvrijstalen sproeiers (geborsteld roestvrij staal) met Infinitas lasergravure

Chloorvrijsysteem

ja

Filtersysteem

Balboa

Isolatie

Infinitas Nordic Cap (3 voudige thermische isolatie)

Infinitas waterbehandelingssysteem

Geïntegreerd Infinitas Vision-systeem (chloorvrije waterbehandeling door ionisatie van zilver en koper)

Kuip materiaal

Acryl

Kleur Kuip

White marble

Stroom

380 volt met C-20 ampère

Kleur omkasting

Antraciet HPL

Verwarmingselement

3 kw

Wi-Fi

Wifi ready (optioneel)

Waterinhoud

900 liter

Gewicht leeg/gevuld

480/1780 kg

Materiaal buitenkant

HPL behuizing

Frame

Hoogwaardig RVS

Bodemplaat

ABS Diamond Floor (geïsoleerd)

Massageregelaars:

RVS

Bekerhouder

Ja

Antibacteriële coating

antibacteriële coating

Thermische isolatie

Polaris Synthetic Iso (ULTRA STRONG)

Kleurkeuze kuip

White

Silver

Marble

Midnight

Chloorvrij

Het water in een spa moet goed onderhouden worden. Dit wordt meestal gedaan met behulp van chloor. Chloor is zeer effectief in het bestrijden van ziektekiemen als bacteriën en virussen, maar heeft ook veel nadelen. Zo kan het bijvoorbeeld jeuk en huidirritaties opleveren bij mensen die er gevoelig voor zijn. Daarnaast kleeft er een sterke geur aan, en kan het badkleding en zelfs de acryllaag van de kuip aantasten.

In de spa’s van INFINITAS is het gebruik van chloor  echter niet nodig. Deze spa’s zijn namelijk uitgerust met INFINITAS Vision, een geïntegreerd chloorvrij systeem dat water reinigt middels koper- en zilverionisatie. Dit is een geheel natuurlijk proces, en reinigt minstens net zo effectief als chloor. Deze manier van reinigen is echter beter voor de gezondheid, het milieu en de levensduur van uw spa. 

Massage & Ergonomie

De spa’s van INFINITAS zijn ontworpen in samenwerking met massagetherapeuten. Dit heeft geresulteerd in spa’s met krachtige en effectieve massages, waarbij aandacht is voor elk deel van uw lichaam. De krachtige jets stimuleren de doorbloeding, en hebben een positief effect op uw gewrichten en spieren. 

Naast uw lichaam, profiteert ook uw geest van de nodige gezondheidsvoordelen. Het masserende effect zorgt onder andere voor ontspanning en stimuleert de aanmaak van gelukshormonen.

Bovendien is er goed nagedacht over het comfort en de ergonomie van de spa’s. Elke spa beschikt over comfortabele en ergonomisch ontworpen zit- en/of ligplekken. Met elk detail is rekening gehouden. Benieuwd of de spa echt zo lekker zit en ligt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Apeldoorn om de INFINITAS spa’s te proberen.  

Infinitas Jets

riverspa-jacuzzi-infinitas-roterende-jet-2

Roterende jet

De roterende werking van deze jet zorgt voor een goede doorbloeding en soepele spieren.

riverspa-jacuzzi-infinitas-cycloon-jet-2.jpg

Cycloon jet

De twee krachtige stalen van de cycloon jet masseren vanaf de ruggenwervel tot aan de nek.

riverspa-jacuzzi-infinitas-direct-jet-2.jpg

Direct jet

Deze verstelbare jet masseert met een krachtige straal het lichaam op therapeutische wijze.

riverspa-jacuzzi-infinitas-triggerbal-jet-2.jpg

Triggerball

Wanneer het lichaam de bal raakt, wordt er onder hoge druk een straal langs de bal geduwd. 

Materialen

Omkasting

De omkasting van de Infinitas Ultimate en Design spa’s zijn van HPL (high pressure laminate). Dit materiaal is keihard, slijtvast en weerbestendig. Je kunt de spa gerust in de tuin zetten zonder bang te hoeven zijn voor verkleuringen en slijtage.

Kuip

Alle kuipen in de Infinitas spa’s zijn gemaakt van het Amerikaanse Artistech Acryl. Dit acryl is de beste in haar soort. Het materiaal is bestand tegen krassen, water en verschillende weersinvloeden. Kortom: sterk genoeg voor jarenlang plezier.

Isolatie

Elke spa is geïsoleerd middels een thermische isolatielaag en maakt gebruik van klimaatkamerisolatie. Dit zorgt ervoor dat de spa op een energiezuinige manier zijn warmte behoudt.

Frame

Het frame in de Infinitas spa’s is gemaakt van RVS. Dit maakt de spa extra duurzaam, waardoor u jarenlang kunt genieten van de spa.

Aromatherapie

Met het Infinitas aroma systeem kunt u een heerlijke geur aan uw spasessie toevoegen. De geur verspreid zich via lucht net boven het wateroppervlak. Dit zorgt voor een subtiele geurbeleving, wat kan zorgen voor een positieve invloed op je stemming en gemoedsrust.  

Ledverlichting

Met de ingebouwde ledverlichting in de spa’s geeft  u sfeer aan uw spasessie. Kies een kleur die op dat moment aansluit bij uw stemming en behoefte. Is dat rust en ontspanning? Of misschien wel feest? Voor iedere stemmig is er wel een kleur te vinden.

Ingebouwde speakers

Tijd voor een feestje? Of heeft u zin in rustgevende muziek? Met de Infinitas app op uw smartphone kunt u eenvoudig een bluetooth verbinding maken tussen de speakers in uw spa en Spotify.

Prijsopgave Infinitas MB400

Heeft u interesse in deze spa? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave. 

Scroll naar top