SE200

INFINITAS SE200

10.990,00

De SE200 uit de Infinitas Premium collectie is met zijn 5 zitplekken en 1 ligplek een ruime spa. Deze elegante en strakke spa is voorzien van verschillende massage jets die u voorzien van een royale massage. Zo zorgen de double-cycloon jets voor een optimale massage van de onderrug. De tyfoon massage richt zich op uw hals en schouders. Naast de uitgebreide massagefuncties, biedt deze spa ook de mogelijkheid om lekker te bubbelen. Net als alle andere spa’s uit de Infinitas Premium collectie is de SE200 uitgerust met uitgebreide massagefuncties, air bubbels, led verlichting en aromatherapie.
Afmetingen

212 x 212 x 90cm

Aantal personen

4 – 5 personen, 6 – 8 personen

Aantal plekken

1 ligplek 5 zitplekken

Aantal Jets

57 (RVS)

Ledverlichting

verschillende kleurenlichttherapieën met kleurwissel mogelijkheden

Besturingssysteem

Balboa

Ozone systeem

ja

Chloorvrijsysteem

ja

Filtersysteem

Balboa

Isolatie

Infinitas Nordic Cap (3 voudige thermische isolatie)

Aantal hoofdkussens

3

Kuip materiaal

Acryl Aristech USA

Kleur Kuip

White marble/grey

Kleur omkasting

Antraciet

Massagepomp

5 pk

Heater

3 kw

Waterinhoud

1290 liter

Gewicht leeg/gevuld

385/1755 kg

Materiaal buitenkant

Hoogwaardig composiet (Uv-bestendig) met RVS Sierlijsten

Frame

Hoogwaardig RVS

Bodemplaat

ABS Diamond Floor (geïsoleerd)

Stroom

3 x 16 Ampère (400 Volt) of 1 x 20 Ampère C karakteristiek. (230 Volt)

Massagetechnieken

Infinitas Direct Jets en roterende jets voor een brede en uitgebalanceerde massage. Typhoon massage Double-Cycloon massage Full Body Massage

Massageregelaars:

geïntegreerd

Bekerhouder

Ja

Antibacteriële coating

Ja

Thermische isolatie

Polaris Synthetic Iso (ULTRA STRONG)

Land van herkomst

Duitsland

Kleurkeuze kuip

White

Silver

Marble

Midnight

Chloorvrij

Het water in een spa moet goed onderhouden worden. Dit wordt meestal gedaan met behulp van chloor. Chloor is zeer effectief in het bestrijden van ziektekiemen als bacteriën en virussen, maar heeft ook veel nadelen. Zo kan het bijvoorbeeld jeuk en huidirritaties opleveren bij mensen die er gevoelig voor zijn. Daarnaast kleeft er een sterke geur aan, en kan het badkleding en zelfs de acryllaag van de kuip aantasten.

In de spa’s van INFINITAS is het gebruik van chloor  echter niet nodig. Deze spa’s zijn namelijk uitgerust met INFINITAS Vision, een geïntegreerd chloorvrij systeem dat water reinigt middels koper- en zilverionisatie. Dit is een geheel natuurlijk proces, en reinigt minstens net zo effectief als chloor. Deze manier van reinigen is echter beter voor de gezondheid, het milieu en de levensduur van uw spa. 

Massage & Ergonomie

De spa’s van INFINITAS zijn ontworpen in samenwerking met massagetherapeuten. Dit heeft geresulteerd in spa’s met krachtige en effectieve massages, waarbij aandacht is voor elk deel van uw lichaam. De krachtige jets stimuleren de doorbloeding, en hebben een positief effect op uw gewrichten en spieren. 

Naast uw lichaam, profiteert ook uw geest van de nodige gezondheidsvoordelen. Het masserende effect zorgt onder andere voor ontspanning en stimuleert de aanmaak van gelukshormonen.

Bovendien is er goed nagedacht over het comfort en de ergonomie van de spa’s. Elke spa beschikt over comfortabele en ergonomisch ontworpen zit- en/of ligplekken. Met elk detail is rekening gehouden. Benieuwd of de spa echt zo lekker zit en ligt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Apeldoorn om de INFINITAS spa’s te proberen.  

Infinitas Jets

riverspa-jacuzzi-infinitas-roterende-jet-2.png

Roterende jet

De roterende werking van deze jet zorgt voor een goede doorbloeding en soepele spieren.

riverspa-jacuzzi-infinitas-cycloon-jet-2.jpg.png

Cycloon jet

De twee krachtige stalen van de cycloon jet masseren vanaf de ruggenwervel tot aan de nek.

riverspa-jacuzzi-infinitas-direct-jet-2.jpg.png

Direct jet

Deze verstelbare jet masseert met een krachtige straal het lichaam op therapeutische wijze.

riverspa-jacuzzi-infinitas-triggerbal-jet-2.jpg.png

Triggerball

Wanneer het lichaam de bal raakt, wordt er onder hoge druk een straal langs de bal geduwd. 

Materialen

Omkasting

De omkasting van de Infinitas Premium spa’s zijn van composiet. Composiet is stevig materiaal en bestand tegen hitte, krassen, stoten en slijten.

Kuip

Alle kuipen in de Infinitas spa’s zijn gemaakt van het Amerikaanse Artistech Acryl. Dit acryl is de beste in haar soort. Het materiaal is bestand tegen krassen, water en verschillende weersinvloeden. Kortom: sterk genoeg voor jarenlang plezier.

Isolatie

Elke spa is geïsoleerd middels een thermische isolatielaag en maakt gebruik van klimaatkamerisolatie. Dit zorgt ervoor dat de spa op een energiezuinige manier zijn warmte behoudt.

Frame

Het frame in de Infinitas spa’s is gemaakt van RVS. Dit maakt de spa extra duurzaam, waardoor u jarenlang kunt genieten van de spa.

Aromatherapie

Met het Infinitas aroma systeem kunt u een heerlijke geur aan uw spasessie toevoegen. De geur verspreid zich via lucht net boven het wateroppervlak. Dit zorgt voor een subtiele geurbeleving, wat kan zorgen voor een positieve invloed op je stemming en gemoedsrust.  

Ledverlichting

Met de ingebouwde ledverlichting in de spa’s geeft  u sfeer aan uw spasessie. Kies een kleur die op dat moment aansluit bij uw stemming en behoefte. Is dat rust en ontspanning? Of misschien wel feest? Voor iedere stemmig is er wel een kleur te vinden.

Ingebouwde speakers

Tijd voor een feestje? Of heeft u zin in rustgevende muziek? Met de Infinitas app op uw smartphone kunt u eenvoudig een bluetooth verbinding maken tussen de speakers in uw spa en Spotify.

Prijsopgave Infinitas SE200

Heeft u interesse in deze spa? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave. 

Scroll naar top