Jacuzzi voor 4 personen

No data was found

Op zoek naar een jacuzzi voor 4 personen? 

Dan zijn de bovenstaande modellen wat u zoekt. In een jacuzzi voor 4 personen kunt u heerlijk met meerdere personen tegelijk genieten van heerlijke massages. Op dit moment hebben we verschillende modellen buitenspa’s voor 4 personen in ons assortiment van het Duitse merk Infinitas.

Een 4-persoons design jacuzzi

Kenmerkend voor ons merk Infinitas is het hoekige design. De jacuzzi’s voor 4 personen van Infinitas zijn allemaal design jacuzzi’s. Dit betekent dat ze qua uiterlijk net even anders zijn dan de doorsnee jacuzzi. 

Neem bijvoorbeeld The Stealth. The Stealth is een 4-persoons jacuzzi met een unieke uitstraling. Strak, futuristisch en bovenal bijzonder. The Stealth van Infinitas is qua design de meest excentrieke jacuzzi die wij hebben. En hij is te bewonderen in onze showroom in Apeldoorn. 

Is de metaallook niet jouw ding? Geen probleem. Deze 4-persoons jacuzzi kun je ook bestellen met een witte kuip. En de omkasting kunnen we leveren in iedere gewenste kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gouden The Stealth

Een zwemspa voor 4 personen

Naast onze design jacuzzi’s voor 4 personen, hebben we ook zwemspa’s voor 4 personen. Maar eerlijk is eerlijk: het aantal personen bij een zwemspa niet per se de totale capaciteit. Een zwemspa is een soort zwembad, maar dan net even iets anders. Zo kun je vaak genieten van heerlijke massagejets, en kun je tegen een sterke stroming in zwemmen.

Het aantal personen dat bij een zwemspa staat is vaak het aantal personen dat tegelijkertijd gebruik kan maken van de functies. Een zwemspa is echter vaak zo’n 5 tot 7 meter lang. Dat betekent dat je er gemakkelijk met meerdere mensen in kunt. 

Interesse?

Heeft u interesse in onze jacuzzi’s voor 4 personen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder! In onze showroom in Apeldoorn kunt u ook enkele modellen bekijken en proberen. Informeer voor de zekerheid van tevoren of het model waarin u interesse heeft ook aanwezig is in onze showroom.

Scroll naar top